Política de Privacitat

Aquesta política de privacitat estableix la forma en què es gestionen les dades personals en aquesta web. És imprescindible que la llegeixi i l’accepti abans de seguir navegant.
Alguns principis que ha de conèixer
A Farmàcia Costa Miralbell és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits en aquesta pàgina web.
Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la seva privacitat:

  • Mai sol·licitem informació personal a no ser que realment sigui necessària per prestar-li els serveis que necessitis.
  • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en el cas que disposem de la seva autorització expressa.
  • Mai utilitzem les seves dades personals amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, de manera que li aconsello com usuari que la visiti periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Regulacions legals a què s’acull aquesta web
Farmàcia Costa Miralbell ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).
Responsable del tractament de les teves dades personals
Identitat del responsable: Farmàcia Costa Miralbell
Nom comercial: Farmàcia Costa Miralbell
NIF / CIF:47794164A
Direcció: c/Muntaner, 83, 08011 Barcelona
Correu electrònic: info@farmaciacostamiralbell.com
Activitat: Farmacèutics enfocats a l’ajuda al pacient sobre la seva medicació i en trobar la millor solució en cada cas.
Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviï a través dels formularis del web rebran el tractament de dades d’”Usuaris de la web i subscriptors”.
Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.
Com hem obtingut les seves dades?
Les dades personals que tracta Farmàcia Costa Miralbell procedeixen de:

  • Formulari de contacte.
  • E-mails enviats directament.

Quins són els seus drets quan em facilita les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Farmàcia Costa Miralbellestem tractant dades personals que ens concerneixen o no.
Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
  • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament en conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Farmàcia Costa Miralbell deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.
Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.
Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
Quan un usuari es connecta amb aquesta web per enviar un formulari de contacte al titular, subscriure’s o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable: Farmàcia Costa Miralbell. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Farmàcia Costa Miralbell només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.
A Farmàcia Costa Miralbell hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent finalitat per cada sistema de captura (formularis):
1. Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: nom, e-mail i telèfon, per respondre als requeriments dels usuaris de Farmàcia Costa Miralbell. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa al web, els productes i serveis que informem a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualsevol altra consulta que pugui tenir. L’informo que les dades que em facilita estaran ubicades als nostres servidors (físicament en els emplaçaments CPD del nostre proveïdor de hosting) dins de la UE.
2. E-mails enviats directament
En aquest cas recollim el nom i l’adreça de correu electrònic, i aquestes dades seran utilitzades únicament per respondre a la comunicació que ens ha realitzat.
Existeixen altres finalitats per les quals tractem les seves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
  • Per gestionar les xarxes socials. Farmàcia Costa Miralbell pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de Farmàcia Costa Miralbell, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de Farmàcia Costa Miralbell. Tractarem les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de Farmàcia Costa Miralbell. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas farem servir els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Farmàcia Costa Miralbell, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.
Legitimació per al tractament de les seves dades
La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.
Per contactar en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.
L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada també en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.
Per quant de temps conservaré les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran:
Mentre es mantingui la relació mercantil.
No se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.
A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, Farmàcia Costa Miralbell, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.
Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han estat seleccionades atenent al compliment dels drets que es preserven en aquest web.
Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per altres fins. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privadesa i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.
Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar a Farmàcia Costa Miralbell a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de Farmàcia Costa Miralbell (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.
Dades de navegació
En navegar per farmaciacostamiralbell.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:
Google Analytics.
Search Console.
Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.
Els seus drets en facilitar les teves dades personals
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Farmàcia Costa Miralbell s’estan tractant dades personals que els concerneixin, o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.
Farmàcia Costa Miralbell deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Vostè podrà exercir materialment els seus drets per correu electrònic adreçant-se a Farmàcia Costa Miralbell
Secret i seguretat de les dades
Farmàcia Costa Miralbell es compromet a l’ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a acomplir a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els protocols Https que fem servir), de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.
Farmàcia Costa Miralbell no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.
Exactitud i veracitat de les dades
Com a usuari, és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que faci arribar a Farmàcia Costa Miralbell exonerant a Farmàcia Costa Miralbell, de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.
Acceptació i consentiment
L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Farmàcia Costa Miralbell en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.
Canvis en la política de privacitat
Farmàcia Costa Miralbell , es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.
Correus comercials
D’acord amb la LSSICE, Farmàcia Costa Miralbell no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.
D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, info@farmaciacostamiralbell.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.
Document revisat el 2018.04.30