Avui és la 10ª campanya de medicaments solidaris

Categories:

Ja has participat en la campanya que organitza el Banc Farmacèutic? En aquesta campanya es recullen medicaments per persones que no hi poden accedir. D’aquesta manera, amb la compra d’un medicament de la campanya s’intenta pal·liar la pobresa sanitària.

20170304_134148

El medicament va dirigit a diferents entitats que tracten amb aquestes persones i, des de la farmàcia, fem un donatiu del cost d’aquests medicaments a l’associació Banc Farmacèutic.

Aquest any, des de la Farmàcia Costa, es destinen els medicaments al centre CAUI (Centre d’Acolliment i Urgències Infantils), que forma part de l’entitat Intress.

El centre CAUI ajuda i proporciona, a nens de 0 a 12 anys que han viscut situacions complicades o de falta d’atenció, diferents recursos d’atenció residencial. L’ajuda va destinada tant als infants com a les seves famílies.

20170304_145646

Podeu obtenir més informació a la pàgina web d’Intress.

I a la pàgina web del Banc Farmacèutic, la ONG de la farmàcia: Banc Farmacèutic

Pots passar per la farmàcia a fer el teu donatiu fins el dia 10 de març! Moltes gràcies per col·laborar 🙂

 

Cristina Climent (estudiant de farmàcia) i Núria Barceló (farmacèutica)

 

 


Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i amb finalitats analítiques. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan hi accedeixis. En fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el tractament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad