Cuida els teus ulls d’una manera natural

Estem en èpoques on l’ambient està molt carregat d’al·lergens o d’altres partícules externes que ens poden irritar els ulls o bé, produir-nos molèsties. Des de la Farmàcia Costa Miralbell et proposem un parell de solucions naturals que t’ajudaran a passar una primavera amb menys molèsties oculars.

Els laboratoris Aboca, ens ofereixen dos productes efectius per a cada símptoma o problema en la teva salut ocular. Els dos productes són gotes oculars en format monodosi estèril, cosa que facilita l’aplicació i l’emmagatzematge.

  • Fitostill plus: són unes gotes oculars que tenen un efecte protector, lubricant i lenitiu per a ulls irritats i cansats. La seva acció és gràcies a la formació d’una capa protectora que manté la hidratació adequada de l’ull i permet restablir la seva pròpia funció lubricant gràcies a la camamilla. Són útils per a calmar i prevenir els estats d’irritació ocular, alleujar l’enrogiment i la sensació d’ardor. A més a més està indicat per a aquells que pateixen d’ulls secs.

ABOCA_FITOSILL_GOTAS_OCULARES_0,5ML_20_UN_G

  • Acuvis: són unes gotes oculars que tenen una triple acció lubricant, refrescant i lenitiva. Estan caracteritzades per la seva combinació d’aigües destil·lades de nabius, Eufràsia i Calèndula. Aquesta combinació de plantes fa que Acuvis tingui unes propietats refrescants i calmants, que alleugen el picor d’ulls. A més a més, contenen altres components que fan que també tingui propietats lubricants, que protegeixen i mantenen hidratat el ull. Estan indicades sobretot per a gent que està durant un llarg període de temps davant l’ordinador, o per gent amb una activitat d’estudi intensa.

acuvis

Tant Fitostill plus com Acuvis es poden aplicar varies vegades al dia, 2-3 gotes a cada ull. L’ampolla o el vial es pot mantenir fins a 12h obert després de la primera aplicació.  A més a més són productes que es poden utilitzar amb lents de contacte. 

Gaudeix de la primavera sense molèsties!

Per a més informació no dubtis en consultar-nos a Farmàcia Costa Miralbell.

 

Cristina Climent (Estudiant de Farmàcia) i Celia García (Farmacèutica)