No trobes cap solució per ajudar-te a perdre pes?

Ara que es va apropant l’estiu comencem a fer dietes i buscar alternatives per ajudar-nos a perdre pes. El control del pes, tant en un adult com en un nen, necessita un procés específic i complet on s’han de canviar els costums alimentaris i el estil de vida. Aquests procediments es poden reforçar amb complexes moleculars vegetals.

Des de la Farmàcia us presentem LibraMed.

LibraMed és un producte útil en tractaments d’obesitat, sobrepès o en casos de circumferència abdominal augmentada. La seva acció és deguda a Policaptil Gel Retard, un complex patentat de macromolècules de polisacàrids que actuen a nivell intestinal formant un gel molt viscós gràcies a la seva acció sinèrgica dels seus components. Aquest gel actua alentint i reduint l’absorció de carbohidrats i els greixos, produint un efecte retard.

libramed_bustine_pack_es

Gràcies a aquest complex, LibraMed:

  • Redueix l’acumulació de greix en el teixit adipós: on redueix el augment de la concentració de glucosa en sang que es produeix després dels menjars, per així poder reduir el seu emmagatzament en forma de greix.
  • Redueix la sensació de gana: ja que evita el descens dels nivells de glucosa en sang.
  • Redueix l’absorció dels greixos
  • Redueix la somnolència postpandrial
  • Afavoreix el transit intestinal i regularitza la consistència de les femtes.

S’utilitza pel control de pes entre adults i joves a partir dels 12 anys d’edat. Està en comprimits o sobres granulats. El seu ús és, en el cas dels sobres, prendre un sobre de LibraMed abans dels dos menjars principals, afegint al contingut mig vas d’aigua. Al acabar és recomanable veure un vas d’aigua.

La duració del tractament sol ser d’un període de 2 mesos suspenen-lo durant 2-3 dies després de cada mes de tractament.<img height=”1″ width=”1″ alt=”” style=”display:none” src=”https://www.facebook.com/tr?id=367495320123696&ev=PixelInitialized” />

És un producte que no conté gluten, però no el poden prendre ni embarassades ni durant la lactància.

 

Per a més informació pots consultar-nos a Farmàcia Costa Miralbell. Que tingueu un bon pont!

 

Cristina Climent (Estudiant de Farmàcia) i Celia García (Farmacèutica)