Has provat el nou oli de dutxa de Bioderma?

Els laboratoris Bioderma són experts en la cura de la  pell. En concret, els productes de la gama Atoderm estan destinats a les pells seques, fins i tot irritades i atòpiques.

És el mateix tenir la pell seca que tenir la pell atòpica? Ara veurem la diferència entre aquests dos tipus de pell.

  • La pell seca es deu a una síntesi de lípids deficient, la qual cosa fa que estigui alterada la barrera cutània. Quan això passa la nostra pell no es capaç de retenir la mateixa quantitat d’aigua que una pell normal, per això notem la sequedat. La pell seca constitueix un dels símptomes de les pells atòpiques.
  • La pell atòpica es tracta d’una patologia en la que es presenta sequedat, irritació, picor i inflamació. Es deguda a una alteració genètica i a una predisposició a la infecció per Staphylococcus aureus.

Els productes Atoderm de Bioderma realitzen 3 funcions sobre aquests tipus de pell:

  1. Prevenen la seva aparició
  2. Limiten la seva evolució
  3. Disminueixen els símptomes a llarg plaç

Recentment han tret un nou producte, l’oli de dutxa, que proporciona una hidratació immediata. Es tracta d’un gel de dutxa amb textura oliosa, molt nutritiu i protector. El pots trobar en dos mides diferents: de 200ml i de 1L.20161015_101716.jpg

A més a més, és hipoal·lergènic, no porta parabens, no porta colorants ni tampoc sabó i es pot usar tant pel cos com per la cara en adults, nens i lactants, començant a protegir-nos des del primer dia.

Aquest producte no s’aplica després de la dutxa, sinó que, és un producte que s’utilitza durant aquesta. Aquest oli produeix una escuma semblant a la d’un sabó convencional, i és així com proporciona una higiene suau, nutritiva i protectora per a tota la família.

Per a més informació ens pots consultar a la Farmàcia Costa Miralbell!

 

Núria Barceló (Farmacèutica) i Cristina Climent (Estudiant)