La solució als teus dubtes!

Us agradaria saber si teniu una intolerància al gluten o una deficiència de ferro entre d’altres? Amb els auto-tests de Veroval ara és possible!

Gràcies a Veroval auto-test podràs fer-te un auto-diagnòstic a casa. Són tests ràpids de detecció, sense necessitat de llargues esperes. Tenen una alta fiabilitat i precisió i són el primer pas de la cadena sanitària per poder determinar amb més exactitud el tractament.

Overview-Home-material

A la farmàcia disposem dels següents:

  • Auto-test d’infecció del tracte urinari: 1 de cada 10 dones pateix aquesta infecció 1 cop al any, per tant és important saber si es tracta d’una infecció o simplement  d’una irritació transitòria de la bufeta. Els símptomes són orinar amb freqüència però poca quantitat i amb molèsties. A partir d’una mostra d’orina el test detecta la presència de leucòcits, nitrits i proteïna. La duració del auto-diagnòstic és 1 minut.
  • Auto-test de deficiència de ferro: 2 de cada 10 nens i dones en edat fèrtil pateixen deficiència de ferro. Gràcies a aquest auto-test, a partir d’una mostra de sang podrem detectar la concentració de ferritina que conté. Els símptomes indicats per a l’ús del test són: pal·lidesa, mareigs, fatiga, alopècia, repeticions d’infeccions… El auto-test té una durada de 10 minuts.
  • Auto-test d’intolerància al gluten: pots tenir molèsties gastrointestinals i no saber que podria ser una intolerància al gluten. Aquest problema és molt freqüent ja que un alt percentatge de la població té aquesta intolerància i no està diagnosticada. Els símptomes per sospitar-hi són: diarrees persistents de 4 setmanes o més, gasos i distensió abdominal. El test detectarà, a partir d’una mostra de sang, la presència d’anticossos IgA, i té una durada de 10 minuts.
  • Auto-test de prevenció estomacal: més del 50% de la població té al seu estòmac el bacteri Helicobacter pylori. Aquest és el causant de símptomes com ardor o dolor epigàstric, nàusees i vòmits. Aquest auto-test, mitjançant una mostra de sang detectarà la quantitat d’anticossos IgG per determinar la presència o no del bacteri. Té una durada de 10 minuts.
  • Auto-test de prevenció intestinal: la sang pot ser un indicador de malaltes intestinals. Amb aquest test, mitjançant una mostra de femta, es detectarà la presència o no de sang. Té una durada de 5 minuts.
  • Auto-test de fertilitat masculina: on es mesura, a partir d’una mostra de semen, la concentració d’espermatozoides. El test té una durada de 7 minuts.

IMG_0957

Amb aquests auto-test podràs aparcar els teus dubtes de forma fàcil i fiable!

 

Per a més informació consulta’ns a Farmàcia Costa Miralbell!

 

Cristina Climent (estudiant de Farmàcia) i Celia García (Farmacèutica)