Troba la solució més adequada per la cura de la teva zona íntima

Categories:

Tenir cura de la nostra zona íntima i una bona higiene d’aquesta és important per tal d’evitar infeccions tant bacterianes com per fongs, a més a més d’afavorir les nostres relacions sexuals. Però no val utilitzar qualsevol producte, ja que es tracta d’una zona  sensible i delicada que està en contacte amb molts fluids, com la menstruació, l’orina, la suor, etc.

Què et recomanem des de la Farmàcia Costa Miralbell? Doncs, la línia de cura ginecològica dels laboratoris Cumlaude, que ens ofereixen una gran varietat de productes segons les necessitats o l’ús que els vulguem donar.

Pel que fa a la higiene, s’ha de tenir en compte que els gels íntims que utilitzem tinguin el pH adequat a la nostra edat. Tant en la infància com en la menopausa el pH de la zona vaginal és més aviat neutre (7), en canvi, en l’etapa fèrtil de la dona el pH baixa a uns valors d’entre 3 i 4, és a dir, es torna més àcid. En algunes ocasions, pot ser que patim una infecció o una inflamació de la zona vaginal o vulvar, en aquest cas el més indicat és utilitzar un gel amb un antisèptic, com la clorhexidina.

20170401_150753

També disposen d’una àmplia gamma de productes que combaten diferents estats de la zona íntima femenina.

Per solucionar la sequedat podem utilitzar:

  • Un lubricant semblant al moc vaginal, en el cas que aquesta es manifesti durant les relacions sexuals.
  • Un hidratant si la sequedat és diària i s’acompanya de picor. Aquest pot ser extern o intern (si la sequedat és més greu).
  • Si el que volem és combatre la sequedat però a la vegada tenir més sensibilitat en el moment de les relacions podem utilitzar un lubricant amb efecte calor.

També poden sorgir infeccions. Aquestes poden ser produïdes per bacteris o per fongs.

  • Si notem picor però l’olor és normal, sovint es tracta d’una infecció produïda per fongs. En aquest cas podem utilitzar un antifúngic com el Clotrimazol.
  • Si notem un canvi d’olor i de flux normalment ens trobem davant d’una infecció bacteriana.  En aquest cas podem utilitzar un antisèptic, com la Clorhexidina. Una de les millors opcions és utilitzar-la en òvuls en el moment de la infecció i, si tenim moltes infeccions recurrents, les podem prevenir amb un gel.

En el cas d’infeccions recurrents també es recomanable utilitzar prebiòtics en òvuls, ja que aquests ajuden a la nostra pròpia flora vaginal a combatre la infecció i a millorar el seu estat. Es poden utilitzar després de qualsevol tractament amb clorhexidina per restablir la flora i donar-li més força davant una propera infecció.

20170401_150811

A més a més, aquest any com a novetat Cumlaude a ideat un rejovenidor de la zona íntima ideal per la pèrdua d’elasticitat i d’hidratació com a conseqüència d’un part, de la depilació inguinal i de l’edat.

20170401_150806

Aprofita ara i emporta’t 3 productes per la compra de 2. La promoció és vàlida fins al 24/04/2017.

Així que no deixis escapar aquesta ocasió i vine a Farmàcia Costa Miralbell.

 

Núria Barceló (Farmacèutica) i Cristina Climent (Estudiant de Farmàcia)


Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i amb finalitats analítiques. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan hi accedeixis. En fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el tractament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad